Ett studentförslag som gick hem hos Nestlé!
Designförslaget från de fyra studenterna vid Brobygrafiska föll Nestlé i smaken och nu finns förpackningarna ute i handeln.
Förpackningarna finns i två storlekar.

Ett designförslag från fyra studenter vid yrkeshögskoleutbildningen Förpackningsdesigner vid Brobygrafiska till förpackningen för Nestlés nya produkt ”God Morgon Fiberdryck” blev så lyckat att förpackningen nu finns ute i butikshyllorna!
Det var hösten 2015 som studenterna vid utbildningen fick uppmaningen att ge förslag på en ny förpackningsdesign till Nestlé-produkten. Ett av förslagen – framtaget av av Lisa Pedersen, Katarina Häll, Linnea Djurberg och Sara Knipström – gick verkligen hem hos de förpackningsansvariga på Nestlé och nu finns studenternas förpackning ute i butikerna!


”Vi upplevde en otroligt hög nivå på alla gruppernas presentationer, både när det gäller konsumentinsikter , designförslag och tankar om optimering av logistik. Det har varit en mycket professionell relation och vi vill gärna arbeta med Brobygrafiska igen. Vi har med den nuvarande utformningen fått bra feedback från Nestlé globalt och nu vi väntar ivrigt på svar från konsumenterna”, säger Signe Lilledal, Nordic Brand Manager, Nestlé.

Från Brobygrafiska sida är det en medveten strategi att låta designstudenterna arbeta med reella samarbetsprojekt med existerande varumärkesägare och företag i branschen.

”Vi får genom dessa samarbeten en nära kontakt med branschen och kan därmed hålla rätt riktning och nivå på utbildningen”, säger Mats Olsson, lärare i förpackningsdesign vid Brobygrafiska.


JERRY PETTERSSON

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2016-08-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Brobygrafiska design designer förpackningsdesign Nestlé

Packnews Sponsors
OBS! Du som prenumerar på nord emballage / packnews.se får nu tillgång till extramaterial som ej tidigare funnits på sajten.
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS 2016
ETIKETTEN I FOKUS 2016
REGISTER PARTNER
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
MEST LÄST
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
RPC