Inför Empack: Techprint introducerar QuickLabel´s nya skrivare QL-800

Techprint introducerar QuickLabel´s nya skrivare QL-800 på Empack 2016, 5-6 oktober, Kistamässan. Vi finns i monter N:14.
 
QL-800 är en helt ny produkt från QuickLabel som ger en ny dimension inom ”inkjet color label printing”. Med hjälp av många års erfarenhet, input från många kunder och en marknadsledande position inom området har QuickLabel utvecklat en produkt som sätter en ny standard på marknaden för färgetikettskrivare rulle till rulle.
 
Ql-800 är en ”desktop printer” i formatet och trycker etiketter upp till 211 mm bredd med en hastighet på över 300 mm/sekund och med en upplösning på 1600 dpi.

”QuickLabel har som vanligt överträffat marknadens krav på enkel användning, perfekt tryckkvalitet och driftsäkerhet”, säger Techprints VD Anders Svensson.
 
QL-800 trycker på ett antal olika etikettmaterial, är kompatibel med marknadens alla programvaror och levereras med QuickLabels egen mjukvara CQL.
 
Quicklabel är en ledande tillverkare av digitala etikettskrivare och är en division inom Astro Nova Inc.
Techprint är ett affärsområde inom Secure & Safe Techprint AB och marknadsför och säljer produkter från ledande tillverkare av etikettskrivare. I utbudet till kunderna ingår även all förbrukning, reservdelar, service och support.


Du kan se den nya skrivaren ”live” genom att följa denna länk:  https://youtu.be/_Hgt-arHieM


BO WALLTEG

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2016-09-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Advertorial Sweden

Packnews Sponsors
OBS! Du som prenumerar på nord emballage / packnews.se får nu tillgång till extramaterial som ej tidigare funnits på sajten.
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS 2016
ETIKETTEN I FOKUS 2016
REGISTER PARTNER
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
MEST LÄST
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
RPC